Atelier Consult

Atelier Consult

Soms verandert er veel in je leven en weet je even niet wat er allemaal gebeurt. Je wordt geleefd en je weet niet waarom en ook niet hoe je dit kunt veranderen.

Je voelt veel en hoe moet je dat allemaal plaatsen en doen?

Je hebt veel indrukken en bevindingen en wil daar graag richting aan geven.

Als je eens wilt praten over je innerlijke leven of van gedachten wilt wisselen over jouw spirituele ontwikkeling, dan begrijp ik waar je het over hebt.

Als je een baan hebt met veel verantwoording en in je kracht en zuiverheid wilt blijven dan kun je bij mij terecht

Het is mijn taak om verbinding en evenwicht te brengen.

Je verlangens op te diepen zodat de muziek van je ziel weer hoorbaar is.

Je ziel weet altijd het antwoord en daar gaan we samen naar luisteren en stappen nemen, ik help je graag!

Dat doe ik door eerst met je te praten en uit te leggen hoe ik werk.

Ik maak gebruik van lichtremedies van de healing arts, edelstenen, mijn handen en muziek, geur en kleur.

Intuïtief hoor, voel en weet ik wat ik voor je in mag zetten waarbij ik altijd afstem wat goed voelt voor je.

Eerst zitten we op een stoel aan mijn atelier tafel in de loop van het gesprek vraag ik je of je het fijn vind om lekker te liggen op mijn behandeltafel. Altijd met een lekkere deken zodat je optimaal kan ontspannen en voelen wat er gebeurt.

Mocht ik  merken dat je meer therapeutische begeleiding nodig hebt dan zal ik je daarnaar verwijzen.


Een Atelier consult kost € 50 per anderhalf uur.


Ervaring van een cliënt:

Ken je dat er zoveel om je heen gebeurd? Je voelt en ziet van alles, je hebt er geen grip op en laat het maar komen. Je weet niet of het bij jou hoort, maar weet ook niet waar het vandaan komt. Soms zit je vol.
Zo’n moment had ik toen ik Lynda belde, ik vroeg haar mij te helpen. Wat fijn dat ze de tijd voor mij nam!
De afspraak vond plaats bij haar thuis in het mooi ingerichte inspiratie atelier, welke de naam alle eer aan doet.
Lynda had voor ik kwam de ruimte gereinigd met salie, de ruimte voelde voor mij heel rustig aan, net wat ik nodig had. Eerst een kopje thee en water en even bijpraten met Lynda. Ze had voor mij van alles klaar gelegd; stenen, geur oliën, veertjes, kaarten en ook een “bedje” met fijne dekens.

Gaande het gesprek trok mijn gevoel erg naar de healing arts remedies. Ik koos er een uit en Lynda vertelde mij welke betekenis erbij hoorde, erg fijn want dat gaf voor mij al richting aan. Lynda merkte op dat er veel andermans energieën om mij heen zaten, dat mocht ik gaan los laten. Ik nam plaats op de behandel tafel en zij behandelde mij en tegelijkertijd vroeg ze me goed te ervaren waar ik de zwaarte voelde. Ze nam het allemaal liefdevol weg.
Wat ik al zelf eerder had ervaren was dat ik mijn handen moeilijk los kreeg van anderen, hiermee heeft ze me echt heel fijn geholpen en haar handen gloeiden helemaal en ik voelde alles wat ik vasthield van mij afglijden. Ik voelde mij steeds rustiger worden, zo heerlijk ontspannen.

Na de sessie hebben we nog wat gedronken en een engelenkaart gelegd. Lynda gaf mij het gevoel dat ze alle tijd voor mij had en dat was echt heel fijn, dat had ik even zo keihard nodig! Bij thuiskomst merkte ik gelijk al op dat alles rustiger om mij heen was, ik kon weer bij mijn eigen gevoel zonder al het andere erbij, heerlijk.

Zo’n sessie zou je je zelf en iedereen regelmatig gunnen. Het is in deze tijd erg nodig want er wordt veel van ons gevraagd. Het fijne van deze sessie is vooral dat je er dan toch even weer echt goed voelt wie je bent en waar je staat. Ontstaat er dan toch weer chaos om je heen, wat altijd gebeurd, dan kun je proberen weer terug te gaan naar jezelf, want je hebt het dan al eerder gevoeld/ervaren, dan is het makkelijker.
En lukt het niet? Dan is het weer tijd om naar Lynda te gaan!